Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Miitomo krijgt accessoires gebaseerd op Wii U-game Splatoon

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 10:16 CategorieAndroid

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Miitomo binnenkort wordt voorzien van accessoires die zijn gebaseerd op de populaire Wii U-titel Splatoon. De actie begint aanstaande woensdag en loopt door tot en met 29 mei.

Splatoon komt naar Miitomo toe

Miitomo is een app waarmee je kunt communiceren met je vrienden en familie. Je speelt met een digitaal evenbeeld van jezelf, genaamd een Mii, die je kunt aankleden met verschillende kledingstukken, accessoires en zelfs complete sets. Naast het reguliere aanbod in de winkel, spullen die je kunt kopen met echt geld middels in-app-aankopen, biedt Nintendo zo nu en dan ook nog speciale acties aan. In dit geval komen er deze week accessoires naar Miitomo, die zijn gebaseerd op het populaire online Wii U-spel Splatoon.

Aanstaande woensdag, 27 april, begint de actie binnen Miitomo. Dan kun je enkele dingen kopen voor je Mii, zoals haarstijlen, schoenen en kleding, voor je Mii die dus zijn gebaseerd op de stijl van Splatoon. Binnen die game krijg je te maken met speciale inktviskinderen die op kunnen gaan in verschillende kleuren verf. Je kunt kiezen uit twee nieuwe haarstijlen, twee shirts, twee broeken, twee paar schoenen, zes verschillende tatoeages en zes verschillende opties om je lichaam mee in te kleuren. Wat de content gaat kosten, is niet bekend.

  • Miitomo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.