Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Moto X Style aangepakt door graffiti-artiest

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2016, 22:44 CategorieAndroid

Motorola heeft een aantal exemplaren van de Moto X Pure Edition/Moto X Style laten aanpakken door graffiti-artiest Futura, die ze allemaal op unieke wijze heeft bespoten met verf. Dit levert een limited edition op van de 5,7-inch phablet.

Moto X Style

De speciale exemplaren van deze Moto X Style, zoals deze phablet ook wordt genoemd, zijn afgelopen week tentoongesteld in een pand in Manhattan, New York. Futura, die nog heeft samengewerkt met artiesten als Keith Haring en Jen-Michel Basquiat, is ooit in de jaren zeventig begonnen als een eenvoudige graffiti-spuiter, maar is de decennia daarna opgeklommen. Zijn werk hangt nu voor flinke prijzen in bekende galerieën.

Moto X Style garffiti Futura

Manhattan

Het zal voor een doorsnee lezer van Tabletsmagazine niet makkelijk zijn om een van de special edition-phablets te pakken te krijgen. Er zijn er maar dertig gemaakt. Ze worden verkocht voor 350 dollar, maar daarvoor moet je dus wel naar Manhattan.

5-7-inch phablet uit juli 2015 nu goedkoper

Vreemd genoeg is de prijs van de special edition een stuk lager dan de introductieprijs van de ‘gewone’  Moto X Style, die in juli 2015 voor 500 euro werd aangekondigd. Voor die prijs krijg je een phablet met een qhd-scherm van 5,7-inch en een achtercamera met een resolutie van 21 megapixel. Die camera gaat vergezeld van twee led-flitsers. De wat krappe 3000 mAh batterij is binnen een kwartiertje voor 35 procent op te laden. De telefoon loopt op een Snapdragon 808-processor, geholpen door 3GB werkgeheugen.

motorola-moto-x-style

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.