Moto X Style aangepakt door graffiti-artiest

13 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
Moto X Style graffiti Futura

Motorola heeft een aantal exemplaren van de Moto X Pure Edition/Moto X Style laten aanpakken door graffiti-artiest Futura, die ze allemaal op unieke wijze heeft bespoten met verf.

Dit levert een limited edition op van de 5,7-inch phablet.

Moto X Style

De speciale exemplaren van deze Moto X Style, zoals deze phablet ook wordt genoemd, zijn afgelopen week tentoongesteld in een pand in Manhattan, New York. Futura, die nog heeft samengewerkt met artiesten als Keith Haring en Jen-Michel Basquiat, is ooit in de jaren zeventig begonnen als een eenvoudige graffiti-spuiter, maar is de decennia daarna opgeklommen. Zijn werk hangt nu voor flinke prijzen in bekende galerieën.

Manhattan

Het zal voor een doorsnee lezer van Tabletsmagazine niet makkelijk zijn om een van de special edition-phablets te pakken te krijgen. Er zijn er maar dertig gemaakt. Ze worden verkocht voor 350 dollar, maar daarvoor moet je dus wel naar Manhattan.

5-7-inch phablet uit juli 2015 nu goedkoper

Vreemd genoeg is de prijs van de special edition een stuk lager dan de introductieprijs van de ‘gewone’  Moto X Style, die in juli 2015 voor 500 euro werd aangekondigd. Voor die prijs krijg je een phablet met een qhd-scherm van 5,7-inch en een achtercamera met een resolutie van 21 megapixel. Die camera gaat vergezeld van twee led-flitsers. De wat krappe 3000 mAh batterij is binnen een kwartiertje voor 35 procent op te laden. De telefoon loopt op een Snapdragon 808-processor, geholpen door 3GB werkgeheugen.

Reacties (0)