Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus 6P met Snapdragon 820 en 4GB RAM opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 10:43 CategorieAndroid

Er is een nieuwe versie van de Nexus 6P opgedoken. Deze phablet beschikt over een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 4GB aan werkgeheugen. De gedachte leeft nu dat Huawei dit jaar alsnog met een nieuwe Nexus op de proppen zal komen.

Werkt Huawei aan een nieuwe Nexus 6P?

Er is een nieuwe Nexus 6P opgedoken in de Geekbench. Deze versie van de phablet beschikt over een Qualcomm Snapdragon 820-processor, de nieuwste van dit moment, en 4GB aan werkgeheugen. De huidige 6P beschikt over een Snapdragon 810 en 3GB RAM. Deze phablet zou ook meteen Android N met zich meekrijgen, als we de entry mogen geloven. Wat nog het meest interessant is, is de vermelding van de naam Marlin (merlijn) bij het moederbord. Deze naam wordt namelijk gebruikt bij de onaangekondigde HTC Nexus-toestellen.

google-nexus-6p-2016-entry

Er is nu dus wat onduidelijkheid. Uit eerder verschenen geruchten bleek namelijk dat HTC dit jaar verantwoordelijk zou zijn voor twee Nexus-apparaten, waarvan nog niet duidelijk is wat voor devices dat zullen worden. Maar tegelijkertijd is het niet vreemd om te denken dat Huawei één van die twee toestellen zal maken – De Nexus 6P valt namelijk erg goed bij de Nexus-liefhebbers, terwijl de Nexus 9, inmiddels uit de Google Store verdwenen, nooit echt hoge ogen gooide. Hopelijk maakt Google snel meer bekend.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.