Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Amazon Kindle dunner dankzij batterijhoes’

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 9:13 CategorieHardware

De nieuwe Amazon Kindle zou naar verluidt veel dunner worden dan zijn voorgangers, omdat er mogelijk gebruik wordt gemaakt van een speciale batterijhoes. Amazon heeft eerder deze week laten weten dat er volgende week een nieuwe e-reader wordt aangekondigd.

Gerucht: de nieuwe Amazon Kindle wordt veel dunner

De bestuursvoorzitter van Amazon, Jeff Bezos, heeft bekendgemaakt dat we volgende week de aankondiging zien van de nieuwe Kindle. Nu zijn daar al geruchten over verschenen, zo meldt The Wall Street Journal. Volgens een bron zal de nieuwe Amazon Kindle geleverd worden in een speciale batterijhoes, die het apparaat niet alleen beschermd tegen een stootje, maar onderweg ook van extra energie kan voorzien. Daardoor zou de Kindle zelf wat dunner kunnen zijn, omdat de batterij dan niet heel dik gemaakt hoeft te worden.

Daarnaast zou het bedrijf achter het grote online warenhuis werken aan een hoesje die zonne-energie op kan nemen en om kan zetten naar energie voor deze Kindle, al lijkt de kans klein dat Amazon die eveneens volgende week aan zal kondigen. Intern wordt er naar de e-reader verwezen met de naam Whiskey, terwijl het speciale hoesje Soda wordt genoemd. Verder is er helaas geen informatie over het apparaat naar buiten gebracht, dus zullen we toch echt nog een paar dagen moeten wachten op de officiële onthulling van de Amazon Kindle.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.