‘Nieuwe foto van dual camera iPhone 7 Plus lekt uit’

04 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
dualcamera iPhone 7 Plus

Een nieuwe foto van de dualcamera-module van de iPhone 7 Plus zou zijn uitgelekt. Via het Chinese sociale netwerk Weibo zijn diverse plaatjes van deze module geplaatst.

Twee achtercamera’s

Op de plaatjes is te zien dat er in hetzelfde blokje staal twee camera’s gebroederlijk naast elkaar zitten, in plaats van één. Om het nog overtuigender te maken, is op een van de afbeeldingen de cameramodule van de huidige iPhone 6S Plus toegevoegd. Die lijkt er als twee druppels water op, met het grote verschil dat het er maar één is.

Scherptediepten

Volgens eerdere geruchten zou Apple de dubbele camera op de achterkant van de nieuwe phablet willen introduceren om consumenten verschillende scherptediepten te laten instellen. Zoiets kennen we al van diverse Honor-telefoons. Het zou niet bedoeld zijn om 3D-foto’s te maken.

Alleen iPhone 7 Plus

De ‘gewone’  iPhone 7 zou het moeten stellen met een enkele achtercamera, aldus de Chinese geruchtenmachine. Alleen de phablet, de iPhon 7 Plus, zou met in totaal drie camera’s worden toegerust. Zoals gebruikelijk blijft het gissen hoe de nieuwe iPhones er precies uit zien totdat de toestellen – waarschijnlijk in de herfst – daadwerkelijk worden gepresenteerd.

Geen serienummer

Of het gerucht over de dubbele camera klopt, is dus afwachten. Een paar dingen wijzen erop dat het met een paar korrels zout moet worden genuttigd. Zo ontbreekt een serienummer op de afgebeelde cameramodule. Dat is weggevlakt. En dat is ietwat vreemd.

Reacties (0)