Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie van Google Keep krijgt een hoop extra functies

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 11:32 CategorieAndroid

Google heeft een aantal nieuwe functies aangekondigd voor de applicatie Google Keep. Zo is het nu mogelijk sneller websitelinks op te slaan binnen de app. Mocht je de app op Android gebruiken, dan kun je alvast de nieuwe features uitproberen met het apk-bestand.

Nieuwe versie van Google Keep

Google Keep is een simpele, zeer functionele applicatie op zowel Android als iOS, waarmee je snel notities en lijstjes kunt maken. Maar het kan altijd meer en altijd beter, weet ook Google, en dus heeft de zoekmachinegigant enkele nieuwe functies voor de notitie-app aangekondigd. De eerste nieuwe feature is de mogelijkheid sneller websitelinks op te slaan. Dat doe je door binnen je browser naar het deelmenu te gaan, waar je Keep kunt uitkiezen als extensie. Dezelfde ervaring is overigens ook beschikbaar in Chrome voor Windows.

Wanneer je veel notities maakt, dan kan het overzicht nog wel eens verdwijnen. Dat lost Google nu op met de introductie van de hashtag als vorm van labeling. Die hashtag kun je ook snel terugvinden door het #-teken te gebruiken, waarna er een menu verschijnt waar je die uit kunt kiezen. Daarnaast zijn er een aantal acties uit het overflow-menu gehaald en elders geplaatst binnen de app, waarbij gelijksoortige acties nu gegroepeerd zijn. Mocht je Google Keep op Android gebruiken, dan kun je den nieuwste versie nu al hier downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.