Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opera Max geoptimaliseerd voor Android-tablets

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 17:28 CategorieAndroid

Het team achter Opera Max, een app waarmee je data kunt besparen, heeft laten weten dat de Android-applicatie vanaf nu ook is geoptimaliseerd voor Android-tablets. Zo’n app is handig voor de momenten dat je internetverbinding traag is of je bijna door je maandelijkse bundel heen bent.

Data besparen met Opera Max op je Android-tablet

Wanneer je de naam Opera hoort, dan denk je wellicht meteen aan een internetbrowser voor op je pc of Android device. Opera Max is dat echter niet; dit is een applicatie waarmee het mogelijk is data te besparen. Het programma maakt gebruik van de datacompressietechnieken die het bedrijf ook in zijn browsers gebruikt, maar dan voor heel je smartphone of tablet. Dat betekent dat je met elke app op je apparaat data kunt besparen. Nu heeft de ontwikkelaar van Max laten weten dat de applicatie is geoptimaliseerd voor Android-tablets.

Daarvoor heb je uiteraard de nieuwste versie van Opera Max nodig, met het versienummer 1.7.5. Wanneer je de nieuwste versie hebt en je opent de app op je tablet, dan valt meteen op dat de layout is geoptimaliseerd voor het grote scherm. Ook kan Max nu meer data in één oogopslag laten zien, zodat je sneller weet waar je aan toe bent. Je kunt Max gebruiken op een mobiel en WiFi-netwerk en bent zelfs in staat apps te blacklisten – daardoor worden ze niet meegerekend in de datacompressie of voorkom je dat ze data op de achtergrond gebruiken.

  • Opera Max
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.