Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pinterest reviseert iOS-app compleet met update

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2016, 19:27 CategorieApplicaties

Het populaire sociale netwerk Pinterest heeft bekendgemaakt dat de iOS-applicatie van het netwerk compleet gereviseerd is en nu een stuk sneller werkt dan voorheen. Ook is het design van de app aangepast, waardoor je je veel beter kunt concentreren op die Pins.

Download nu de vernieuwde app van Pinterest op iOS

Pinterest heeft aangekondigd dat de iOS-app van het populaire sociale netwerk van een complete revisie is voorzien. Het netwerk geeft aan dat de applicatie bijna compleet herschreven is en dat betekent dat er niet alleen qua design een hoop is aangepast, ook onder de motorkap zou de app nu veel beter moeten werken. Het design is zichtbaar anders, maar nog steeds wel heel erg Pinterest. Deze nieuwe look moet ervoor zorgen dat je je beter kunt concentreren op het bekijken van boeiende Pins. Ook zijn er nieuwe animaties voor soepele effecten.

De grootste aanpassingen zijn echter onder de motorkap gedaan. Omdat het gros van de code is herschreven, draait de app nu veel sneller en soepelen dan voorheen. Pins kunnen daardoor nog sneller geladen worden (check ook de gif voor een vergelijking). Niet alleen zullen die foto’s drie keer sneller geladen worden, ook kan de app zich beter aanpassen aan het schermformaat van het iOS-apparaat waar de app op draait. Mede dankzij het herschrijven van de code, is het voor het bedrijf, ten slotte, mogelijk sneller en vaker updates uit te brengen.

brio-ios-speed-test

  • Pinterest
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.