Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon TCG Online heeft een bètaversie voor Android-tablets

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2016, 10:05 CategorieAndroid

The Pokémon Company heeft bekendgemaakt dat er momenteel een bètaversie beschikbaar is van Pokémon TCG Online voor Android-tablets. Je kunt je nu aanmelden voor dit spel, maar let wel op: er kunnen nog bugs in de software zitten, natuurlijk.

Download de bèta voor Pokémon TCG Online

The Pokémon Company, het bedrijf dat de franchise Pokémon beheert, heeft laten weten dat er nu ook een Android-versie van het populaire spel Pokémon TCG Online is verschenen in bèta. Voorheen kon je deze game alleen spelen op Windows, OS X en iPad, maar vanaf heden dus ook op je Android-tablet. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aan te melden via deze link. Je komt dan op een pagina binnen Google Play terecht waar je op een grote knop kunt drukken en direct een tester wordt voor dit populaire Pokémon-spel.

Heb je geen Android-tablet? Dan kun je niet meedoen, want de game ondersteunt geen smartphones. Ook is het zo dat je tenminste Android 4.0 of hoger nodig hebt op je tablet. Pokémon TCG Online voelt nog wel heel erg ruig aan op moment van schrijven, maar de bètaperiode is dan ook bedoeld om het spel soepel te laten lopen op allerlei tablets met verschillende hard- en software. In deze game kun je het opnemen tegen iemand anders met de bekende Pokémon-kaarten. Je kunt kaarten verzamelen, een deck opbouwen en natuurlijk kaarten kopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.