Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokemon TV laat je nu ook video’s offline bekijken

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2016, 21:00 CategorieAndroid

The Pokémon Company International heeft een update uitgebracht voor Pokemon TV op zowel Android als iOS, waardoor je video’s offline kunt bekijken. Ook kun je nu een pushnotificatie krijgen wanneer er een nieuwe aflevering toegevoegd is.

Bekijk video’s offline met Pokemon TV voor Android en iOS

Sinds 2014 kunnen Android- en iOS-eigenaars een hoop afleveringen van de Pokémon-tekenfilm bekijken op een smartphone of tablet met de applicatie Pokemon TV. Sinds 2015 is het mogelijk de video’s ook af te spelen via Google Chromecast. En vandaag heeft de applicatie wederom een update gekregen, die een hoop handige functies toevoegt. Naast het bekijken van video’s, kunnen Pokémon-fans ook op de hoogte blijven van alles Pokémon, d.ankzij de nieuwsberichten die ook in de applicatie verschijnen. Dit zit er in de nieuwe update:

  • Eenvoudige toegang via Mijn kanaal – In deze sectie kun je snel de video’s terugvinden die je al hebt bekeken. Ook vind je hier de volgende aflevering.
  • Kijk offline – Fans krijgen de kans om een aflevering of film offline beschikbaar te maken. Deze video wordt na een week automatisch verwijderd.
  • Geef je favoriete afleveringen een waardering – Deze score telt mee voor de algemene waardering van de aflevering.
  • Blijf up-to-date met pushberichten – Krijg een pushbericht wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Ook kunnen Pokémon-fans met Pokemon TV nu afleveringen van de nieuwste serie kijken, van Pokémon The Series: XYZ. Tussen nu en het einde van 2016 zullen er regelmatig nieuwe episodes beschikbaar zijn.

  • Pokémon TV
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.