Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt de Galaxy S7 edge in roségoud uit

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2016, 9:40 CategorieAndroid

Samsung heeft bekendgemaakt dat er ook een roségouden variant van de Galaxy S7 edge (en de normale variant) zal verschijnen in enkele markten. Eerst wordt de kleur geïntroduceerd in Zuid-Korea en later zijn andere landen aan de beurt.

Samsung Galaxy S7 edge in roségoud

Samsung heeft een nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S7 edge en de normale variant van de S7 aangekondigd: roségoud. De nieuwe kleur is nu al beschikbaar in Zuid-Korea en moet later ook in andere landen op de markt verschijnen. Welke landen dit zijn, heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf echter nog niet bekendgemaakt. Samsung geeft in een persbericht aan dat de nieuwe “natuurlijke” kleur een “gevoel van comfort” met zich meebrengt. Ook heeft de fabrikant zich laten inspireren door en huidskleur voor deze variant van de smartphone.

Dat Apple al langer zijn iPhones in roségoud aanbiedt en die modellen ontzettend populair zijn, heeft er ongetwijfeld meer mee te maken dan een “gevoel van comfort” en de inspiratie van een huidskleur. De roségouden optie is de vijfde kleurenoptie voor het apparaat, dat wereldwijd in de kleuren zwart, goud, wit en zilver verkrijgbaar is. Of deze kleur ook naar Nederland komt, is momenteel niet te zeggen. De fabrikant heeft nog niet bekendgemaakt in welke andere landen de nieuwe kleurenoptie voor de Galaxy S7 edge zal verschijnen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.