Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 6 krijgt een irisscanner’

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 11:22 CategorieAndroid

Er zijn geruchten over de Samsung Galaxy Note 6 verschenen, waaruit blijkt dat het apparaat een irisscanner zou krijgen en eveneens waterdicht moet zijn. De Note 6 zou een IP68-certificatie gaan krijgen, waardoor je hem tot dertig minuten anderhalve meter onder water kunt houden.

Samsung Galaxy Note 6: irisscanner en waterdicht (IP68)

De geruchtenmolen lijkt eindelijk op gang te komen voor de Samsung Galaxy Note 6. Over dit apparaat zijn vandaag namelijk twee geruchten naar buiten gekomen. Het eerste gerucht gaat over het idee dat de Note 6 wordt voorzien van een irisscanner. Dit wordt echter niet letterlijk gezegd. Samsung zou een iriscamera hebben geïmporteerd naar India voor researchactiviteiten. De Note 6 wordt niet letterlijk bij naam genoemd, maar omdat de verwachting is dat dit het volgende grote Samsung-toestel wordt, lijkt ‘ie voor dat toestel te zijn.

Ook wordt er gemeld dat de Samsung Galaxy Note 6 waterdicht is, zoals de Samsung Galaxy S7 edge dat is (afbeelding). De phablet zou dezelfde certificatie gaan krijgen (IP68), waardoor het mogelijk is het toestel voor dertig minuten lang anderhalve meter onder water te houden. Eerder kwamen er al andere geruchten naar buiten over de Note 6. Zo zou het scherm 5.8-inch groot worden en zouden we onder de motorkap 6GB aan werkgeheugen gaan tegenkomen. Het is nog niet duidelijk wanneer Samsung de phablet aankondigt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.