Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 6 met plat scherm of Edge scherm?

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2016, 7:55 CategorieAndroid

Hoe de nieuwe Samsung Galaxy Note 6 er uiteindelijk uit komt te zien, is zeer de vraag. Volgens GSM Helpdesk weet het Zuid-Koreaans bedrijf op dit moment nog niet eens of het kiest voor het Edge-scherm met gebogen schermranden of dat het gaat voor een volledig plat scherm. Momenteel worden beide varianten van de schermen getest, zo wist het eerdergenoemde medium naar buiten te brengen.

Samsung Galaxy Note 6 druk getest

Momenteel zou Samsung beschikken over twee prototype’s wat betreft de Samsung Galaxy Note 6, de opvolger van de Note 5. Het is echter de bedoeling dat het bedrijf maar een van de twee varianten op de markt zal brengen. Op dit moment beschikt het ene prototype over een gebogen beeldscherm van 5,8 inch, terwijl het andere toestel een plat beeldscherm heeft van hetzelfde formaat.

De komende tijd moet dus blijken voor welke variant het bedrijf gaat kiezen. De inhoud van beide toestellen verschilt niet. Zo beschikken zij allebei over 32GB opslag, 6GB ram en een Exynos 8 processor. Andere testmodellen beschikken juist weer over de Qualcomm Snapdragon 823 chipset, liet bronnen weten aan GSM Helpdesk.

In de afgelopen periode kwamen ook al andere geruchten naar buiten wat betreft de Samsung Galaxy Note 6. Zo schijnt het toestel te gaan beschikken over dezelfde accessoires als de Samsung Galaxy S7 edge en komt er naar verluidt een irisscanner in. Afwachten dus of we in de late zomer van 2016 een Samsung Galaxy Note 6 met plat scherm of met Edge-scherm geïntroduceerd zien worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.