Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 6 wordt in Europa gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2016, 9:58 CategorieAndroid

Naar verluidt zal de Samsung Galaxy Note 6 ook in Europa gaan verschijnen, blijkt uit een serie gelekte modelnummers van het onaangekondigde apparaat. Dat is goed nieuws voor de mensen die het jammer vonden dat de Galaxy Note 5 niet officieel in Europa werd uitgebracht.

Gerucht: Samsung Galaxy Note 6 komt naar Europa

Het geruchtencircuit gaat zich nu steeds meer bezighouden met de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 6. Zo is er al een hoop informatie verschenen over het apparaat, waarvan momenteel niet te checken is of die klopt of niet. Zo zou het apparaat worden voorzien van 6GB (of zelfs 8GB) aan werkgeheugen en zou het meteen geleverd worden met Android N. Vandaag is er echter een lijst met daarop mogelijk de modelnummers gelekt, waar helemaal onderaan een Europese versie te vinden is. Komt de Note 6 dan wel naar Europa?

galaxy-note-6-europe

Dat zou in elk geval goed nieuws zijn voor iedereen die het jammer vond dat de Samsung Galaxy Note 5 niet naar Europa kwam. Samsung wilde namelijk de Galaxy S7 edge, met zijn phablet-formaat, de kans geven uit te groeien tot het populaire product dat het uiteindelijk is geworden. Deze lijst lijkt dus te bevestigen dat de Samsung Galaxy Note 6 inderdaad naar Europa komt. Eerder kwam naar buiten dat de Note 6 in juli al gepresenteerd zou moeten worden. Of dat ook echt het geval is, is op moment van schrijven niet duidelijk.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.