Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 edge overleeft 16 uur onder water

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2016, 10:10 CategorieAndroid

YouTube-kanaal Unbox Therapy heeft een video gemaakt waarin de Samsung Galaxy S7 edge voor zestien uur lang onder water wordt gehouden. De uitkomst van dit experiment is dat de smartphone het overleeft – desondanks kunnen we niet aanraden het onderzoek na te doen.

Samsung Galaxy S7 edge voor zestien uur onder water

Op het eerste gezicht lijkt het er wellicht op dat de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S7 niet zoveel van elkaar verschillen. Het tegendeel is echter waar, aangezien het nieuwe model bijvoorbeeld beveiligd is tegen stof en water en dus wel een stootje kan hebben. Dat hebben de S7 en de S7 edge te danken aan de IP68-certificering. Dat betekent dat de toestellen voor dertig minuten lang tot anderhalve meter onder water gehouden kunnen worden, zonder dat het toestel kapot hoeft te gaan. Gebeurt het langer, dan is dat niet te zeggen.

YouTube-kanaal Unbox Therapy heeft nu een video online gezet waarin een Galaxy S7 edge voor zestien uur lang onder water gehouden wordt. Na afloop lijkt het toestel nog altijd even goed te werken. Desondanks is het nu niet de bedoeling dat je dit experiment na gaat doen. Dit soort video’s zijn er juist om te laten zien dat je best een keer je S7 edge in een bak met water kunt laten vallen, zonder dat er direct schade wordt gedaan aan het toestel. Ook is er nu natuurlijk geen druk aanwezig, die op anderhalve meter wel aanwezig is.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.