Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 edge vanaf 2 mei verkrijgbaar in zilver

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2016, 18:30 CategorieAndroid

Samsung heeft aangekondigd dat vanaf 2 mei de verkoop van Samsung Galaxy S7 edge Silver start – de nieuwste kleur voor het populaire toestel. Nu is de smartphone al verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl.

Samsung Galaxy S7 edge Silver

De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 edge zijn positief ontvangen in Nederland. In de voorverkoop heeft Samsung 2,5 keer zoveel pre-orders binnen gekregen dan bij de Galaxy S6. Bovendien start vanaf 2 mei de verkoop van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge Silver. De 5,1 inch Galaxy S7 en 5,5 inch Galaxy S7 edge hebben een slank design (glas en metaal) en liggen lekker in de hand. De smartphones zijn stofbestendig en spatwaterdicht (IP68). Je hoeft je dus geen zorgen te maken als ze nat worden in een regenbui.

Daarnaast is de Galaxy S7 edge de eerste smartphone met een Dual Pixel-camera. Zelfs bij veel beweging in het donker zorgt de camera voor perfecte beelden. Door functies als het Always-On Display mis je geen oproepen meer en met Edge UX (alleen beschikbaar op de Galaxy S7 edge) creëer je shortcuts naar meestgebruikte apps en andere functies als e-mail en selfie mode. De Galaxy S7 edge is nu verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 799 euro met 32 GB geheugen.

Vanaf 2 mei wordt daaraan de kleur Silver toegevoegd.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.