Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung SM-T580 / SM-T585 krijgen wifi-certificatie

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 9:11 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe tablets van Samsung voorzien van een wifi-certificatie. Mogelijk gaat het hier om de Galaxy Tab E of Galaxy Tab A met een 10.1-inch scherm. Deze tablets hebben de modelnummers SM-T580 (wifi) en SM-T585 (4g).

Deze tablets van Samsung hebben een wifi-certificatie gekregen

Er zijn twee tablets van Samsung opgedoken in een database waar te lezen valt dat die zijn voorzien van een wifi-certificatie. Het gaat hier om de SM-T580 (alleen wifi) en de SM-T585 (met wifi en 4g). Onduidelijk is nog om welke tablets het hier precies gaat, maar de verwachting is dat het om de Galaxy Tab A of Galaxy Tab E gaat. In de Verenigde Staten zouden deze modellen onder de noemer Galaxy Tab E worden uitgebracht, terwijl dezelfde modellen in Europa Galaxy Tab A zouden worden genoemd. Er is momenteel nog niet bevestigd.

Dankzij de certificatie weten we dus inmiddels dat de tablets ondersteuning aanbieden voor dual-band 2.4 GHz en 5 GHz 802.11 a/b/g/n/ac wifi. Eerder doken er al andere specificaties op van de tablets. Zo zouden beide varianten moeten draaien op Android 6.0 Marshmallow en zou er 2GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. De schermen zouden 10.1-inch groot zijn en een schermresolutie van 1080 bij 1200 pixels hebben. Onder de motorkap zit verder een 1.7 GHz octacore Samsung Exynos 7 7870-processor met de Mali-T830 MP2-gpu.

  • Delen:

Reacties

  1. Riet Voogd
    31 december, 2016 om 12:44

    waar vind ik de gebruiksaanwijzing voor de tablet SM=T580?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.