Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung SM-T818: nog een 9.7-inch model onderweg?

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2016, 9:25 CategorieAndroid

Samsung werkt mogelijk aan een nieuwe Android-tablet, die het modelnummer SM-T818 heeft gekregen. Over het apparaat is echter nog niets bekendgemaakt. Het enige dat we weten is dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de tablet aan het testen is in India.

Samsung werkt aan een aantal Android-tablets

In de afgelopen weken is er veel te doen geweest omtrent nieuwe Samsung-tablets. Zo doken er eerder deze maand ineens ietwat betere versies op van de Galaxy Tab S2, zowel het 8.0- als het 9.7-inch model, bij een Duitse webshop, zonder dat het Zuid-Koreaanse bedrijf daar iets over bekendgemaakt heeft. Ook bestaan er al meerdere geruchten over de Galaxy Tab S3 waar aan gewerkt zou worden, samen met nog een aantal andere tablets waar niemand nog iets over weet, behalve dan dat ze een modelnummer hebben gekregen.

Het gaat hier over de Samsung SM-T813, SM-T819 (9.7-inch), SM-T713, SM-T719 (8.0-inch). Daar is nu nog een tablet bijgekomen waar nog niets over naar buiten is gebracht, genaamd de SM-T818, die eveneens een scherm zou krijgen van 9.7-inch. Het enige dat we over al deze tablets weten is dat ze momenteel worden getest in India, zoals Samsung dat wel vaker doet. Het is nu wachten tot de fabrikant iets gaat aankondigen over deze tablets. Of dit opvolgers van bestaande of geheel nieuwe modellen worden, is helaas nog niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.