Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sharp verhoogt productie Amoled-schermen voor iPhone 7 of 8’

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 17:24 CategorieiPhone

Naar verluidt heeft Sharp de productie van de Amoled-schermen opgehoogd, omdat Apple die zou willen hebben voor de iPhone 7 of de iPhone 8. Sharp is sinds kort eigendom van Foxconn, het bedrijf dat de iPhone in elkaar zet.

Gerucht: Sharp levert Amoled-schermen voor iPhone 7 of 8

Het internet redeneert soms in cirkels. Eerst verschijnt het gerucht dat Apple voor de iPhone 7 of iPhone 8 Amoled-schermen wil gebruiken, vervolgens komt in het nieuws dat Foxconn Sharp heeft overgenomen en nu verschijnt het gerucht dat Sharp de productie van Amoled-schermen opschroeft, omdat Apple die zou willen hebben voor de volgende iPhone. Het kan met elkaar te maken hebben, maar op dit moment is dat moeilijk te zeggen – voor hetzelfde geldt is dit namelijk niet het geval. Maar je weet maar nooit…

De geruchten zijn inmiddels wel omvangrijk. Apple zou namelijk op dit moment leveranciers zoeken voor de productie van Amoled-schermen voor zijn smartphones, terwijl Sharp drie productielijnen zou hebben opgezet die samen bijna tien miljoen Amoled-schermen van 5.5-inch per maand moeten kunnen produceren. Tegenwoordig zijn Amoled displays wel goedkoper te produceren dan lcd-schermen, terwijl de kleuren feller zijn, de zwarte tinten dieper en de algemene beeldkwaliteit mooier is – zelfs wanneer je het scherm in het zonlicht houdt.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.