Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shazam synchroniseert nummers over apparaten

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 13:42 CategorieAndroid

Shazam heeft de Android-applicatie van een handige update voorzien, die ervoor zorgt dat alle nummers die je hebt opgezocht, gesynchroniseerd worden tussen je Android-apparaten. Ook kun je die nummers meteen downloaden naar een nieuw apparaat.

Synchroniseer nummers met Shazam

Shazam heeft vlak voor het weekend een update uitgerold voor zijn Android-applicatie. De update brengt een handige feature met zich mee, waarvan je zou verwachten dat ‘ie al een tijdje zou bestaan: Shazam-gebruikers zijn nu eindelijk in staat de nummers die ze hebben gevonden met de app, te synchroniseren tussen hun andere Android-apparaten. Ook is het mogelijk de lijst met nummers te downloaden naar een Android device die je net in je bezit hebt, zodat je nooit meer je complete verzameling Shazam-nummers kwijt bent.

Je hebt daarvoor wel een Shazam-account nodig, maar als het goed is, heb je die al. De andere aanvulling op de applicatie, is de mogelijkheid nu meerdere nummers tegelijkertijd te kunnen selecteren en verwijderen – voorheen moest je nummer voor nummer weghalen. Shazam is een applicatie waarmee het mogelijk is te achterhalen naar welk nummer je luistert. Wanneer het nummer op staat, open je de app, druk je op de grote Shazam-knop en wacht je een paar seconden: de app zal dan meteen de zoekresultaten weergeven.

  • Shazam
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.