Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Mobile Taiwan: Gelekte Sony Xperia X Premium is nep

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2016, 14:16 CategorieAndroid

Vorige week kwam er een gerucht naar buiten waarin bekend werd gemaakt dat Sony zou werken aan een nieuw toestel, genaamd de Sony Xperia X Premium. Naar buiten kwam zelfs het bericht dat de smartphone zou gaan beschikken over een HDR-scherm en we zagen een foto van het apparaat verschijnen. Nu ziet het er echter naar uit dat we niet hoeven te rekenen op de nieuwe telefoon.

Toch geen Sony Xperia X Premium

Sony Mobile’s Taiwan schijnt naar aanleiding van het nieuwsbericht contact gezocht te hebben met ePrice, een zeer gewaardeerd medium uit Taiwan dat zich richt op technieuws. Daarin liet een woordvoerder weten dat Sony momenteel niet werkt aan een Sony Xperia X Premium. Slecht nieuws dus voor de liefhebbers die al reikhalzend uitkeken naar het aanschaffen van de nieuwe Sony Xperia.

Wellicht waren de specificaties van het nieuwe toestel ook te mooi om waar te zijn. Het HDR-scherm had ervoor gezorgd dat de telefoon veel meer kleuren kon weergeven. Ook had het toestel een 5,5 inch full HD-scherm moeten krijgen. Verder ging het gerucht dat de smartphone een 3GB werkgeheugen zou krijgen en een Snapdragon 820-chipset van Qualcomm. Ook moest het scherm een luminantie krijgen van maximaal 1300 nits. Daarmee zou het ’s werelds meest heldere mobiele telefoonscherm worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.