Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony Xperia X Premium krijgt een scherm met HDR’

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2016, 9:31 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt Sony momenteel aan een smartphone die wordt voorzien van een scherm met HDR, genaamd de Sony Xperia X Premium. Het is niet bekend of dit een phablet wordt; maar omdat het vorige Premium-model dat ook is, is dit geen gekke gedachte.

Gerucht: Sony Xperia X Premium krijgt een HDR-scherm

HDR (wat is HDR?) is een afkorting die je vaker tegenkomt op Homecinema Magazine dan op Tablets Magazine, maar als het aan Sony ligt dan gaan we het er hier mogelijk vaker over hebben. Het Japanse bedrijf zou namelijk werken aan een smartphone die wordt voorzien van een scherm met HDR. Mocht je al bij dat 4K-scherm van de Sony Xperia Z5 Premium hebben gedacht ‘wat moet ik hiermee?’, dan zul je dat nu ongetwijfeld weer denken. HDR-schermen kunnen bijvoorbeeld meer kleuren, meer dan een miljard, weergeven.

En op een klein scherm kun je je afvragen wat daar de waarde van is, maar dat heeft Sony in het verleden ook niet tegengehouden. Mocht dit gerucht kloppen, dan heeft Sony wederom een primeur in handen met de zogenaamde Sony Xperia X Premium, aangezien het dan de eerste smartphone wordt met een HDR-scherm. Mogelijk hebben we hier wederom te maken met een phablet, aangezien het vorige Premium-model, met zijn 4K-scherm, dat ook was. Wanneer Sony hier iets over bekend gaat maken, is echter nog niet bekend.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.