Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Surface Pro 4 Type Cover met vingerafdruk-ID nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 20:06 CategorieAccessoires

De Surface Pro 4 Type Cover, compatibel met zowel de Surface Pro 3 als Pro 4, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 179,99 euro. Snel schakelen tussen gebruikers is nu eenvoudig met behulp van biometrische identificatie.

Surface Pro 4 Type Cover met vingerafdrukscanner verkrijgbaar

De nieuwste Surface Pro 4 Type Cover, compatibel met zowel de Surface Pro 3 als Pro 4, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Je kunt veiliger inloggen met een simpele aanraking. Snel schakelen tussen gebruikers is nu eenvoudig met behulp van biometrische identificatie. De nieuwe Type Cover laat je gebruik maken van Windows Hello op zowel de Surface Pro 3 als de Surface Pro 4. Met het vingerafdruk-ID log je snel en veilig in op je device. Daarnaast doe je bijvoorbeeld eenvoudig aankopen in de Microsoft Store met alleen je vingerafdruk.

De Surface Pro 4 Type Cover is verder een toetsenbordcover zoals je die al kent. De cover klik je makkelijk vast, waardoor je je Surface Pro in een handomdraai omtovert van tablet naar laptop. Het dunne, lichte ontwerp en de magnetische stabiliteit maken hem – indien opengeklapt – geschikt om er op schoot, onderweg of gewoon op een bureau mee te werken. Het volwaardige qwerty-toetsenbord is uitgerust met alle functietoetsen, toetsen om de helderheid van het scherm aan te passen en toetsen voor Windows-snelkoppelingen en media.

Dankzij de ruimte tussen de toetsen typ je snel en vloeiend. Bovendien zijn de toetsen op het toetsenbord verlicht – je kunt er dus zelfs in het donker mee werken. Het trackpad is extra groot, waardoor je heel precies kunt sturen en navigeren. In dichtgeklapte toestand biedt de Surface Pro 4 Type Cover volledige bescherming tegen krassen en stoten. De toetsen worden dan uitgeschakeld, zodat je nooit per ongeluk iets typt. De accessoire is voor een adviesprijs van 179,99 euro verkrijgbaar in de Store, en bij e/retailers en b2b resellers.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.