Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Terugkerend gerucht: ‘iPhone 7 Plus krijgt Smart Connector’

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2016, 9:37 CategorieiPhone

De iPhone 7 Plus zou een Smart Connector gaan krijgen. Dit gerucht is inmiddels hardnekkig te noemen, omdat dat maar blijft hangen in de geruchtenmolen. Op de speciale aansluiting zou een toetsenbord voor de iPhone aangesloten kunnen worden.

Gerucht: Smart Connector voor iPhone 7 Plus

Er is opnieuw een gerucht opgedoken over het idee dat de iPhone 7 Plus, de opvolger van de iPhone 6S Plus, een Smart Connector zou krijgen, zoals je die vindt op de nieuwe iPad Pro-modellen. Omdat de nieuwe iPhone zo’n speciale aansluiting zou krijgen, zou er tevens een speciaal toetsenbord voor de smartphone ontwikkeld worden, zodat je beter op het apparaat zou kunnen werken. Daarnaast wordt er wederom gesproken over de toevoeging van een dualcamera-systeem, dat alleen op het grote model van de iPhone 7 zou zitten.

Ook wordt er gemeld dat de nieuwe iPhone niet per se dunner is dan het huidige model, maar qua dikte en vorm gaat lijken op de iPhones van nu. Eerder werd er al gespeculeerd over het verwijderen van de koptelefoonaansluiting: daarover wordt nu gezegd dat dit inderdaad klopt, maar dat er slechts één speaker voor in de plaats komt – niet twee. Ook zouden de eerder besproken draadloze oordoppen kunnen worden opgeladen door ze aan de iPhone 7 Plus te bevestigen, zoals je een Apple Pencil oplaadt via een iPad Pro.

Tevens wordt er gemeld dat de iPhone 7 Plus wordt voorzien van twee extra sensoren boven het scherm, waarvan nog niet duidelijk is wat ze zouden doen. Het zou kunnen betekenen dat de iPhone 7 zijn scherm op het licht vanuit de omgeving kan aanpassen, zoals de iPad Pro 9.7-inch dat ook kan. Hoewel veel van de geruchten overeenkomen of voortbouwen op eerder verhalen, is het moeilijk te zeggen of ze ook daadwerkelijk kloppen. De verwachting is dat Apple de nieuwe iPhones, mogelijk met Smart Connector, in september aankondigt.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.