Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TextExpander komt boze gebruikers tegemoet

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2016, 11:45 CategorieApplicaties

Afgelopen week, op woensdag 6 april, kwam het nieuwsbericht naar buiten dat TextExpander een vernieuwing had ondergaan. Tegelijkertijd met die vernieuwing besloot het bedrijf achter de populaire applicatie ook direct zijn verdienmodellen aan te passen en dat schoot bij een groot aantal gebruikers in het verkeerde keelgat. TextExpander heeft nu besloten om bestaande gebruikers tegemoet te komen, zo valt te lezen op het digitale thuis van de applicatie.

Het is Smile, het bedrijf achter de applicatie, opgevallen dat er een storm aan kritiek is ontstaan nadat bekend werd dat gebruikers voortaan per maand een bedrag van 4.95 dollar moeten betalen om gebruik te kunnen maken van de nieuwste versie van de applicatie waarmee het mogelijk is om via het web te synchroniseren en te beheren van de afkortingen. Om de gebruikers gerust te stellen, zijn de prijzen nu dus aangepast.

De nieuwe prijzen van TextExpander

Bestaande gebruikers van TextExpander kunnen nu met forse korting gebruik gaan maken van de nieuwe applicatie. Zij zullen voor altijd 50 procent korting krijgen, waar het bedrijf eerder slechts repte over korting voor alleen het eerste jaar. Het nieuwe bedrag wordt 20 dollar per jaar voor bestaande gebruikers. Daarnaast heeft het bedrijf laten weten dat de vorige versie van TextExpander ook gebruikt kan blijven worden. Met die versie kun je synchroniseren met iCloud en Dropbox.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.