Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TextExpander vernieuwt app en verdienmodel

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 12:06 CategorieApplicaties

De populaire app TextExpander heeft een vernieuwing ondergaan. Niet alleen is het logo van het handige programma verandert en heeft men een betaversie voor Windows-gebruikers gelanceerd, ook heeft Smile Software de keuze gemaakt om het verdienmodel aan te passen. Waar de applicatie voorheen één keer aangeschaft hoefde te worden, hebben de makers nu de keuze gemaakt om gebruik te gaan maken van maandelijkse abonnementen.

Met de app is het mogelijk om informatie toe te voegen aan afkortingen. Zo kun je bijvoorbeeld de afkorting #adres maken en hoef je voortaan niet meer iedere keer je adres uit te typen. Daarnaast kun je die afkortingen een opmaak meegeven. Wat dus inhoudt dat onder andere het lettertype, de kleur en zelfs de uitlijning voor jou wordt onthouden.

De nieuwe prijs van TextExpander

Voorheen hadden gebruikers van een Mac voor zo’n 35 dollar de handige applicatie in hun bezit. Nu zullen zij bereid moeten zijn om maandelijks een bedrag te betalen om gebruik te kunnen maken van het via web synchroniseren en beheren van de afkortingen. Het maandbedrag voor individuen bedraagt 4.95 dollar. Bedrijven kunnen voor 9.95 per maand gebruik maken van de app. Ook is het mogelijk om de diensten dertig dagen gratis uit te proberen en heeft Smile Software gedacht aan de klanten die de software al gebruikten. Zij kunnen rekenen op extra korting.

Oude app TextExpander blijft werken

Mensen die al gebruik maakten van de app van TextExpander kunnen ook de keuze maken om gebruik te blijven maken van de versie die zij in het verleden hebben aangeschaft. Zij kunnen via iCloud en Dropbox nog gewoon gebruik maken van TextExpander. Wel is bekend gemaakt dat die applicaties niet meer geüpdatet zullen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.