Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter op Android en iOS krijgt een extra knopje voor dm

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2016, 18:57 CategorieAndroid

Twitter heeft bekendgemaakt dat de apps op Android en iOS een extra knopje krijgen voor het doorsturen van een tweet in een direct message. Dit knopje moet het gemakkelijker maken tweets privé naar iemand door te sturen.

Sneller een dm versturen in de Android- en iOS-apps van Twitter

Twitter heeft laten weten dat de Android- en iOS-applicaties van het sociale netwerk een nieuw knopje krijgen dankzij een update die nu wordt uitgerold. Wanneer je op dat knopje drukt, dan kun je een tweet doorsturen naar iemand of een groep via een dm (direct message, een privébericht). Dit was al een optie, maar die mogelijkheid lag iets te verborgen. Je moest namelijk een tweet lang ingedrukt houden om die optie tevoorschijn te toveren, maar dat hoeft dus niet meer. Zodoende wordt de Twitter-app verder gestroomlijnd.

Message_Button.0.0

Twitter heeft ook een gifje vrijgegeven waarin te zien in hoe de feature werkt. Nadat je de tweet hebt gekozen en het knopje hebt ingedrukt, kun je nog een berichtje toevoegen aan de direct message en daarna versturen. De dm is belangrijk voor het sociale medium. Het aantal verstuurde privéberichten nam in 2015 met zestig procent toe, dus het is niet gek dat het bedrijf specifiek deze ervaring wil stroomlijnen. Hoeveel berichten er precies verstuurd zijn (of worden), heeft het bedrijf niet bekendgemaakt. De update wordt nu uitgerold.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.