Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitrol Marshmallow voor Samsung Galaxy Note 4 begonnen

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 12:47 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat de uitrol van Android 6.0 Marshmallow officieel van start gegaan is voor de Samsung Galaxy Note 4 uit  2014. De update brengt een hoop aantal nieuwe features met zich mee, waaronder de mogelijkheid notities te maken op de lockscreen.

Marshmallow voor de Samsung Galaxy Note 4

Het heeft maanden geduurd, maar nu lijkt het toch echt zo ver te zijn: Samsung lijkt begonnen te zijn met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow voor de Samsung Galaxy Note 4 – een phablet uit 2014 alweer. Enkele lezers van SamMobile, een bekende blog die het alleen maar over Samsung heeft, hebben gemeld dat ze de update hebben ontvangen op hun Exynos-versie van de Note 4. Daarnaast heeft de Nederlandse Samsung-blog Galaxy Club deze berichten bevestigd. Samsung zelf heeft echter nog niets van zich laten horen.

De update weegt 1,3GB en brengt de Android-versie naar nummer 6.0.1. Het mooie aan deze versie is dat je ook meteen toegang hebt tot de aprilupdates qua beveiliging. Google heeft die update nog maar net uitgebracht voor Nexus-apparaten, terwijl andere Samsung-toestellen er nog op zitten te wachten. Samsung Galaxy Note 4-eigenaars krijgen nu toegang tot enkele Marshmallow-features, zoals Doze en het toestemmingensysteem voor de apps, maar ook functies die voorheen alleen op de Samsung Galaxy Note 5 beschikbaar waren.

Wanneer de Marshmallow-update precies aankomt bij jou, is niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.