Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update 1.5 nu beschikbaar voor Fallout Shelter

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2016, 10:33 CategorieAndroid

Bethesda kondigt aan dat de 1.5-update voor Fallout Shelter vanaf nu beschikbaar is voor zowel Android als iOS en enkele nieuwe functies aanbiedt. Met Update 1.5, is het voortaan mogelijk ongewenste items tot schroot te herleiden en ze in Junk om te toveren om nog meer gear te bouwen.

Download nu Update 1.5 voor Fallout Shelter

Bethesda kondigt aan dat de 1.5-update voor Fallout Shelter vanaf nu beschikbaar is voor zowel Android als iOS en enkele nieuwe functies aanbiedt. Met Update 1.5, is het voortaan mogelijk ongewenste items tot schroot te herleiden en ze in Junk om te toveren om nog meer gear te bouwen. Grijp dus je kans om opslagruimtes uit te mesten en nieuwe spullen te maken. Er zijn ook nieuwe aanpassingsopties voor de kapsalon, evenals nieuwe outfits om te craften, die ook terug te vinden zijn in lunchboxes. Ook kun je de bewoners er als Ghouls laten uitzien.

Overseers gebruikmakend van een iPhone 6S of 6S Plus kunnen voortaan genieten van Fallout Shelter’s nieuwe 3D Touch-ondersteuning. Daarmee is het mogelijk meteen je vaults te openen en het hoofdmenu over te slaan. Je kan ook 3D Touch gebruiken om dwellers aan kamers toe te kennen en opslagruimtes te openen. Fallout Shelter is een immense hit sinds die gelanceerd werd op 14 juni 2015. De game klom meteen naar de top van de ranglijsten en versloeg zo Candy Crush om de derde grootste omzet ooit te draaien op de App Store in de eerste week.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.