Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘WhatsApp krijgt ondersteuning voor zip-bestanden en voicemail’

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 10:32 CategorieAndroid

WhatsApp wordt mogelijk binnenkort voorzien van ondersteuning voor zip-bestanden en voicemails. Deze opties zouden naar zowel Android als iOS gaan komen. Helaas is momenteel nog niet bekend wanneer dat ook dan gaat gebeuren.

‘WhatsApp krijgt voicemails en meer’

Binnenkort wordt de berichtendienst WhatsApp voorzien van een aantal nieuwe, handige mogelijkheden, als we de geruchtenmolen mogen geloven. De eerste nieuwe functie is de ondersteuning voor zip-bestanden. Zip-bestanden zijn kleine containers met daarin een aantal andere bestanden, die worden gecomprimeerd zodat ze minder ruimte in beslag nemen. Wanneer de ontvanger van zo’n container de bestanden uitpakt, dan keren ze terug naar hun normale grootte. Bestanden delen de dienst is momenteel al heel populair.

Daarom is de ondersteuning voor zip-bestanden geen verkeerde toevoeging. Een andere populaire feature is de mogelijkheid mensen te bellen via de applicatie. Daar wordt binnenkort mogelijk de functie voicemail aan toegevoegd, zodat mensen ook een berichtje bij elkaar kunnen achterhalen wanneer de ander niet opneemt. Dat is dan een extra optie, naar het kunnen versturen van geschreven en gesproken berichten. Ook zou er een terugbeloptie aanstaande zijn. Wanneer de functies worden toegevoegd, is helaas niet bekendgemaakt.

Waarschijnlijk zullen de nieuwe mogelijkheden straks naar zowel Android als iOS worden uitgerold.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.