Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Windows 10 Mobile krijgt cameraknop op lockscreen’

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 9:54 CategorieWindows

Mogelijk krijgen enkele toestellen die op Windows 10 Mobile draaien straks een knopje voor de camera op de lockscreen, wanneer de Redstone-update verschijnt. De cameraknop kan geactiveerd worden door hem tenminste een seconde in te drukken.

Cameraknop voor Windows 10 Mobile op lockscreen

De Redstone-update, die uiteindelijk ook naar Windows 10 Mobile-apparaten moet komen, zal mogelijk een extra knop aan de lockscreen gaan toevoegen voor de camera. Deze cameraknop kun je activeren door hem tenminste een seconde ingedrukt te houden. Als alles goed gegaan is, dan zal het apparaat trillen en de camera opstarten. Het gerucht gaat iets verder: de volgende Insider build zou deze functionaliteit al moeten bevatten en mensen zonder dedicated cameraknop de mogelijkheid moeten geven de camera snel op te starten.

Op dit moment is nog niet duidelijk of de cameraknop door de gebruiker zelf aan te passen of in te stellen is. Het zou zomaar kunnen dat dit straks wel het geval is, wanneer de Redstone-update wordt uitgebracht. Mogelijk kunnen gebruikers dan instellen of ze direct een foto of een video willen maken bij het indrukken van de knop. Wel zou het zo zijn dat alleen de apparaten met Windows 10 Mobile en digitale lockscreenknoppen in aanmerking zouden komen voor deze feature, al zou dat in de nabije toekomst ook nog kunnen veranderen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.