Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wunderlist nu geïntegreerd in de Arrow Launcher

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2016, 9:01 CategorieAndroid

Microsoft Garage heeft dit weekend de Arrow Launcher voor Android van een update voorzien, die onder meer Wunderlist integreert met de applicatie. Ook ben je in staat om de apps binnen de launcher nu in omgekeerde volgorde te rangschikken.

Download nu de update voor Arrow Launcher

Dit weekend heeft Microsoft de Arrow Launcher voor Android van een update voorzien. Het nieuwe versienummer van de app is 1.2.0.22356. Hieronder zetten we de nieuwe opties op een rijtje.

  • Gebruikers van deze launcher zijn nu in staat hun reminders te synchroniseren met Wunderlist, zodat ze nooit meer iets hoeven te missen. Daarnaast heeft de pagina voor de reminders binnen de launcher een nieuw likje verf gekregen.
  • Gebruikers zijn nu in staat om de volgorde van de apps binnen een pagina om te keren. Dat kun je doen door de instellingen van de launcher te bezoeken.
  • Gebruikers kunnen nu ook een app verbergen op de pagina waar de meest recent gebruikte apps staan weergeven. Dit is een feature waar de community om gevraagd heeft in het teken van privacy.

De Arrow Launcher is gratis te downloaden uit Google Play via de onderstaande downloadlink. Helaas is de compatibiliteit niet heel breed, dus moet je even checken of je tablet of smartphone ervoor in aanmerking komt.

  • Arrow Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.