Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xbox One SmartGlass Beta krijgt behoorlijke update

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 10:37 CategorieAndroid

Microsoft heeft dit weekend een update uitgebracht voor Xbox One SmartGlass Beta. Er zijn een hoop dingen aan de interface van de applicatie veranderd. Helaas is het zo dat de app op Android-tablets alleen nog in portrait mode te gebruiken is.

Download de update voor Xbox One SmartGlass Beta

Microsoft heeft dit weekend de Xbox One SmartGlass Beta van een update voorzien op Android. Er zijn een aantal cosmetische aanpassingen gedaan. Helaas is het momenteel nog niet zo dat de app het Material Design volledig omarmd heeft, maar het is gelukkig wel zo dat het bedrijf uit Redmond er een echte Android-app van probeert te maken – in plaats van een Windows-app op een concurrerend platform. Zo kunnen gebruikers nu sneller tussen de verschillende secties wisselen door de toevoeging van een horizontaal menu aan de bovenkant.

Daarnaast zijn gebruikers sneller in staat achievements met vrienden te vergelijken en is het zo dat je nu gemakkelijker iets kunt delen op Facebook, zoals je achievements of je video’s. Er is echter ook een stap achteruit gedaan: op Android-tablets is de Xbox One SmartGlass Beta alleen nog in portrait mode te gebruiken. Wellicht dat iemand een fout gemaakt heeft en deze misser er later nog uit patcht, maar dat is op dit moment onzeker. We hebben immers met een bèta-applicatie te maken, dus er kan nog het één en ander veranderd worden.

  • Xbox One SmartGlass Beta
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.