Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Max te zien in eerste render van de phablet

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 16:17 CategorieAndroid

Vandaag zien we mogelijk hoe de onaangekondigde Xiaomi Max eruit ziet, dankzij een render van de phablet. Vorige week dook het apparaat voor het eerst op. Over de grote smartphone wordt gezegd dat die een scherm van maar liefst 6.4-inch krijgt.

Eerste render opgedoken van de Xiaomi Max

Vorige week verscheen het apparaat ineens in het nieuws: de Xiaomi Max. Uit die gelekte informatie bleek al dat we met een grote phablet te maken zouden krijgen. De render die vandaag is opgedoken kan dat nieuws noch bevestigen noch ontkrachten, maar geeft ons wellicht al wel een beeld van wat we van het design van de phablet mogen verwachten. Zoals we wel vaker bij smartphones van Xiaomi zien, zijn de randen dun. Aan zijn rechterkant van het apparaat bevinden zich de knoppen voor het volume en het aan- en uitzetten.

Opmerkelijk is dat we op deze render alleen een fysieke homeknop zien. Eerder zagen we namelijk ook capacitieve knoppen aan de voorkant, maar die zijn hier dus niet te bekennen. Wellicht dat er een vingerafdrukscanner in de homeknop zit, maar dat is nu nog niet te zeggen. Over de Xiaomi Max wordt gezegd dat het apparaat een scherm van 6.4-inch krijgt met een quad hd-resolutie. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 820-processor zitten. Echter, de fabrikant heeft het toestel nog niet aangekondigd; niets is nog met zekerheid te stellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.