Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A 7.0 voor vriendelijke prijs te koop

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2016, 15:43 CategorieAndroid

Liefhebbers die al tijdenlang tegen de hoge prijzen van tablets aanhikken, zouden deze tablet van Samsung wel eens interessant kunnen vinden. Een nieuwe tablet van het bedrijf is namelijk sinds kort leverbaar. Het gaat om de Samsung Galaxy Tab A 7.0, een tablet met een 7 inch scherm. Voor 159 euro ben je al de eigenaar van de nieuwe Galaxy Tab uit de A-serie.

Specificaties van de Samsung Galaxy Tab A 7.0

Het uiterlijk van de budgettablet ziet er zeker niet verkeerd uit. Samsung heeft gekozen voor een slank design en met slechts 283 gram kunnen we gerust stellen dat het bedrijf een lichtgewicht heeft gecreëerd. Daarnaast beschikt het beeldscherm van de tablet over een wat tegenvallende resolutie van 1280 x 800 pixels en is de tablet dus HD Ready. Vanwege zijn Quad core Spreadtrum T-Shark-processor en een geheugen van 1,5GB is de tablet het meest geschikt voor de simpele en alledaagse klusjes. Denk daarbij aan het surfen op het internet, het in de gaten houden en afhandelen van de e-mail en het bekijken van films en series op bijvoorbeeld Netflix.

De opslagcapaciteit van de 7 inch tablet bedraagt in principe 8 GB, wat wellicht voor liefhebbers van vele apps en foto’s wat aan de lage kant is. Via een microSD kaart is die capaciteit echter gewoon uit te breiden. Verder beschikt het apparaat uiteraard over Wifi en Bluetooth en heeft men de beschikking over twee camera’s. De beste camera komt tot 5 megapixels en heeft een LED-flitser. De tablet is leverbaar in de kleuren zwart en wit, beschikt over een accu van 4000 mAh en draait op Android 5.1 Lollipop. Mocht je graag 4G-internet willen hebben op je tablet, dan zul je 219 euro neer moeten tellen. Binnenkort komt Samsung in dezelfde reeks ook met een model van 10 inch. Eerder verscheen al de Samsung Galaxy Tab A 9.7.

Je kunt de Galaxy Tab A 7.0 kopen bij onder meer Coolblue.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016)
Android Lollipop (5.1)
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.