Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt officieel Switch V 10 en Switch One 10 aan

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2016, 15:01 CategorieWindows

Acer heeft officieel twee nieuwe 2-in-1-modellen aangekondigd: de Switch V 10 en de Switch One 10. Beide apparaten moeten dit jaar verschijnen en zijn voorzien van Windows 10, zodat je onderweg ook prima zou moeten kunnen werken.

Acer Switch V 10 en Switch One 10

Acer heeft vandaag twee 10-inch 2-in-1 notebooks geïntroduceerd: de Acer Switch V 10 en de Switch One 10. Beide modellen zijn voorzien van Windows 10 en de nieuwste quadcore Intel Atom-processoren. Deze 2-in-1 notebooks beschikken over een 10 inch multi-touch scherm met IPS-technologie voor een brede kijkhoek. Daarnaast zorgen Precision Touchpads voor een nauwkeurige navigatie moeten zorgen. Met de Acer Snap Hinge magnetische scharnier (zonder vergrendeling) kun je beide apparaten omgetoverd in vier modi gebruiken.

Acer-Switch-v-one-10-modi

  • Notebook: traditionele laptop voor werken met toetsenbord en touchpad.
  • Pad: koppel het beeldscherm los van het toetsenbord en gebruik het apparaat als een stand-alone tablet met touchscreen.
  • Tent: zet de tablet en het toetsenbord neer in de vorm van een tent om de 2-in-1 te gebruiken als presentatiescherm in kleine kantoorruimtes of om een recept te bekijken op een overvol aanrecht.
  • Display: in deze gebruiksmodus wordt de tablet omgekeerd aan het toetsenbord gekoppeld.

De Switch V 10 is verkrijgbaar in verschillende metalen covers en kleuren. Het apparaat beschikt over een snelle gegevensoverdracht, video-output met hoge resolutie en eenvoudig opladen via de usb-type-c-poort. Met een ingebouwde vingerafdrukscanner kunnen gebruikers eenvoudig inloggen op de computer via Windows Hello. De Switch V 10 is beschikbaar in configuraties met 32 en 64 GB opslag. Dit 2-in-1 model is licht en handig mee te nemen. Het toetsenborddock wordt overigens meegeleverd; over werkgeheugen is nu niets bekend.

Acer-Switch-v-one-10

De Switch One 10 is voorzien van een geborstelde metalen behuizing in donkergrijs. Het scherm van de Switch One 10 kan eveneens van het toetsenbord gekoppeld worden. Ook hier geldt dat Acer nog geen verdere specs bekendgemaakt heeft.

Prijzen en beschikbaarheid

De Switch V 10 is vanaf september verkrijgbaar in de Benelux in meerdere kleuren. De Switch V One is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux in Metallic Gray vanaf 249 euro.

  • Delen:
Acer Aspire Switch One 10 (SW1-011-194R)
Acer Aspire Switch One 10 (SW1-011-194R)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.