Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer wil binnenkort Acer Iconia One 7 (B1-780) uitbrengen

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2016, 10:15 CategorieAndroid

Acer is binnenkort van plan een nieuwe versie van de Acer Iconia One 7 uit te brengen, ditmaal met het modelnummer B1-780 en betere specs. De tablet moet al in juni verschijnen in de Verenigde Staten, maar over een Nederlandse releasedatum is helaas niets bekend.

Dit is de nieuwe Acer Iconia One 7 (B1-780)

Acer is voornemens zijn budgettablet Acer Iconia One 7 te voorzien van een update. Deze nieuwe tablet, met het modelnummer B1-780 moet de oudere modellen, met de nummers B1-770 en B1-750 gaan vervangen op de markt. De nieuwe One 7 wordt een 7″-tablet met een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels en heeft over de motorkap een quadcore 1,3GHz MediaTek MT8163-processor, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan interne opslagruimte. Ook is er een micro-sd-kaartsleuf die geheugenkaarten ondersteunt tot en met 128GB.

cer-iconia-one-7-2016-groot

Verder is er 802.11 b/g/n wifi en Bluetooth 4.0 aanwezig, evenals een camera van 0,3 megapixel aan de voorkant en eentje van twee megapixel aan de achterkant. De batterij in de Acer Iconia One 7 moet tot zes uur meegaan. het apparaat weegt 270 gram. Net zoals bij voorgaande modellen wordt er nu ook een kidsmodus toegevoegd, zodat kinderen ongestoord de tablet kunnen gebruiken. Helaas is er nog geen prijs beschikbaar – wel zou de slate in juni van dit jaar moeten verschijnen in de Verenigde Staten, inclusief Android 6.0 Marshmallow.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.