Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acteur Dwayne Johnson brengt The Rock Clock uit

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 10:16 CategorieAndroid

Acteur Dwayne “The Rock” Johnson heeft een eigen applicatie uitgebracht voor Android en iOS, genaamd The Rock Clock – de beste alarmapplicatie ooit gemaakt. De app is nu gratis te downloaden en bevat geen in-app-aankopen.

Laat je motiveren door The Rock Clock

Dwayne Johnson is een spierbundel en acteur, die bekend staat om zijn rollen in actiefilms, rampenfilms en komedies. De beste man is stoer, weet van wanten en laat zich niet zomaar pesten door een simpele klok. Nee, The Rock, de bijnaam van de acteur, maakt gewoon zijn eigen alarmapplicatie, genaamd The Rock Clock. Wanneer je deze app downloadt en hem dagelijks gebruikt, dan is het niet te zeggen dat je niet langzaamaan verandert in de man die Johnson is. Zijn alarmen zijn namelijk ontzettend motiveren en moeten het beste in je naar boven halen.

De app biedt een aantal geluiden aan waarmee je wakker kunt worden. Zoals twee kettingzagen die het tegen elkaar opnemen. Of een kat die miauwt op het geluid van grote trommels. Of wat dacht je van een rustige harp – die The Rock dan vervolgens kapotmaakt met een hamer. Maar het kan ook iets zachter met het geluid van een fluit, waar Johnson heel zacht fluistert dat je wakker moet worden. Ook kun je instellen dat je net zo laat als de acteur wil opstaan. Maak dan je borst maar nat, want zijn alarm gaat dus al om kwart over vier af. In de ochtend.

  • The Rock Clock
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.