Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘App van YouTube komt met extra zoekfilters’

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 10:03 CategorieApplicaties

Op de huidige app van YouTube voor Android ontbreken een aantal desktopfuncties die toch wel ideaal zouden zijn. Zo is het via de Android-app nog niet mogelijk om alle zoekfilters toe te passen die via de desktop wel gebruikt kunnen worden. Naar verluidt zal Google spoedig zoekfilters introduceren op de app van YouTube, zo zou blijken uit bestanden uit een recente update van de app voor Android.

Extra zoekfilters op app van YouTube

XDA heeft een kijkje genomen in het APK-bestand van een recente update van de YouTube-app. Daar trof het medium drie strings aan die erop wijzen dat Google werkt aan extra zoekfilters. Zo moet het mogelijk worden om te zoeken op beoordeling, relevantie en het aantal views dat de video heeft gekregen. Zoekfilters die op de desktop-versie al wel zijn te gebruiken, maar op de Android-app nog ontbreken.

Wanneer Android-gebruikers gebruik kunnen gaan maken van de nieuwe zoekfilters, is nog wel even de vraag. Het is niet uit te sluiten dat Google de functies pas in een latere update zal verwerken. Op dit moment kunnen gebruikers van de YouTube-app voor Android slechts de zoekfilters datum, videoduur, kwaliteit en genre gebruiken. Over zoeken in kanalen, een optie waar gebruikers ook om roepen, is nog niet gesproken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.