Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple haalt iOS-update terug voor iPad Pro na error 56

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2016, 8:27 CategorieiPad

Apple bracht afgelopen week een update naar buiten van het iOS-besturingssysteem. Gebruikers van iPhone’s en iPods konden zonder problemen gebruik maken van iOS 9.3.2, maar dat gold niet voor alle iPad-eigenaren. Een error gooide roet in het eten voor hen en dat was dan ook reden genoeg voor Apple om in te grijpen. Het was de 9.7 inch iPad Pro waarop de update niet goed werkte. Zij krijgen een melding van error 56.

9to5Mac weet inmiddels naar buiten te brengen dat Apple ervoor gekozen heeft om de update voor de 9.7 inch iPad Pro terug te trekken. “We werken aan een oplossing voor een error waarvan een klein aantal iPads last van heeft als zij proberen om de software van een update te voorzien. We zullen zo snel mogelijk met een update naar buiten komen.”

Wat houdt error 56 in?

Nadat gebruikers van een 9.7 inch iPad Pro hun apparaat van een update hebben voorzien, blijft het apparaat in een loop zitten waar hij niet uit kan komen. In beeld verschijnt de boodschap dat de iPad gekoppeld moet worden aan iTunes en dat het gaat om foutcode error 56. Het apparaat kan niet hersteld worden via iTunes. Niet alle gebruikers van de kleinere iPad Pro hebben overigens last van de problemen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.