Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple is op de hoogte van Error 56 op iPad Pro 9.7

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 11:21 CategorieiPad

Apple heeft aangegeven op de hoogte te zijn van de problemen met de iPad Pro 9.7, onder de noemer Error 56. Download iOS 9.3.2 dus nog even niet voor de kleinere versie van de iPad Pro, in elk geval totdat Apple het probleem heeft opgelost.

Apple werkt aan oplossing Error 56

Apple heeft gereageerd op Error 56. Het bedrijf is op de hoogte van de problemen die zijn ontstaan nadat enkele mensen met een iPad Pro 9.7 de update naar iOS 9.3.2 hebben gedownload en geïnstalleerd. Lang niet alle iPad Pro 9.7-modellen zijn getroffen door het probleem, maar de mensen die er last van hebben kunnen hun iPad niet meer gebruiken. In het updateproces vraagt het apparaat namelijk of je hem wil koppelen aan iTunes, maar wanneer je dat doet, dan gebeurt er niets. Het apparaat is geheel vastgelopen en reageert nergens meer op.

Dat is behoorlijk heftig, zeker voor een apparaat dat je nog maar net gekocht hebt en dagelijks wil gebruiken. Op dit moment werkt Apple aan een oplossing voor het probleem. Mocht je zelf te maken hebben met Error 56, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf uit Cupertino. Heb je de update nog niet gedownload, wacht er dan nog maar even mee. Er zijn nu nog geen grote features en bugfixes die je misloopt, dus wachten zou geen probleem moeten zijn. In elk geval totdat er een patch voor de software beschikbaar is.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.