Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Assassin’s Creed Identity komt op 18 mei naar Android toe

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 10:02 CategorieAndroid

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Identity vanaf 18 mei te downloaden is op Android, nadat het spel eerder dit jaar al voor iOS verscheen. Het spel speelt zich af tijdens de Italiaanse renaissance, in steden zoals Florence en Rome.

Assassin’s Creed Identity: vanaf 18 mei verkrijgbaar voor Android

De Frans-Canadese speluitgever Ubisoft heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer Android-gebruikers aan de slag kunnen met Assassin’s Creed Identity, nadat het spel eerder dit jaar werd uitgebracht voor iOS. Vanaf 18 mei is het spel te downloaden vanuit Google Play. Deze game speelt zich af tijdens de Italiaanse renaissance, in steden zoals Florence en Rome en locaties zoals de Santa Croce en Het Flavisch Amfitheater, beter bekend als het Colosseum. Je begint als een nieuwe assassin, maar wordt uiteindelijk een Master Assassin.

Dat doel bereik je door enkele contractuele missies uit te voeren, terwijl je ondertussen het mysterie achter de Mystery of the Crows probeert de ontrafelen. Mocht je al bekend zijn met de franchise, dan weet je wat je van dit spel mag verwachten: een hoop actie, wat gevechten en natuurlijk de bekende parkour-gameplay. De missie worden willekeurig aangemaakt en spelers beschikken over de mogelijkheid hun assassin naar eigen inzicht vorm te geven. Uiteraard zijn zowel de besturing als de ervaring geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.