Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Assassin’s Creed Identity nu te downloaden voor Android

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2016, 10:51 CategorieAndroid

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is Assassin’s Creed Identity te downloaden voor Android, nadat het spel eerder op iOS werd gelanceerd. Het spel kost 4,99 euro en biedt ook enkele in-app-aankopen aan.

Download nu Assassin’s Creed Identity voor Android

Ubisoft heeft laten weten dat je vanaf nu Assassin’s Creed Identity ook kunt downloaden voor Android. Het spel kost 4,99 euro om te downloaden en bevat enkele in-app-aankopen. Je hebt tenminste Android 4.1 of hoger, evenals een hoop vrije opslagruimte nodig. Deze game speelt zich af tijdens de Italiaanse renaissance, in steden zoals Florence en Rome en locaties zoals de Santa Croce en Het Flavisch Amfitheater, beter bekend als het Colosseum. Je begint als een nieuwe assassin, maar wordt uiteindelijk een Master Assassin.

Dat doel bereik je door enkele contractuele missies uit te voeren, terwijl je ondertussen het mysterie achter de Mystery of the Crows probeert de ontrafelen. Mocht je al bekend zijn met de franchise, dan weet je wat je van dit spel mag verwachten: een hoop actie, wat gevechten en natuurlijk de bekende parkour-gameplay. De missie worden willekeurig aangemaakt en spelers beschikken over de mogelijkheid hun assassin naar eigen inzicht vorm te geven. Uiteraard zijn zowel de besturing als de ervaring geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

  • Assassin's Creed Identity
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.