Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus brengt flexibele Asus ZenBook Flip UX360CA uit

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 15:07 CategorieWindows

Asus heeft officieel bekendgemaakt de Asus ZenBook Flip UX360CA uit te brengen, die voortborduurt op het design en de kenmerken van de ZenBook UX305. Het apparaat beschikt over een accu die twaalf uur mee moet gaan en over 8GB aan werkgeheugen.

Dit is de Asus ZenBook Flip UX360CA

Asus brengt de Asus ZenBook Flip UX360CA naar Nederland toe. De ZenBook Flip behoudt het kenmerkende uiterlijk waar de ZenBooks om bekend staan, met onder meer de aluminium bovenkant. Het volledig uit aluminium opgetrokken chassis weegt 1300 gram en meet 13,9mm in doorsnee. Maar waar de voorgaande ZenBook’s pure laptops zijn, is de ZenBook Flip een 2-in-1, door het gebruik van traploze scharnieren die het scherm 360 graden laten kantelen. Daardoor verandert de laptop in feite in een uitgebreide tablet.

Het full hd-scherm maakt gebruik van ips-technologie, wat een mooie kijkhoek moet opleveren. De UX360CA moet het twaalf uur lang volhouden op een enkele acculading, onder meer omdat de Intel Core M3-6Y30 zo zuinig met energie omspringt. Ook is er 8GB aan werkgeheugen aanwezig. Een ssd van 256GB zorgt ervoor dat de Flip in no time klaar is voor gebruik en dat de laptop te allen tijde snel aanvoelt. Het overzetten van data zal met de ZenBook Flip sneller gaan dan ooit, of het nu draadloos gebeurt of niet.

asus-zenbook-flip-ux-360ca-tablet

Met WiFi AC en Bluetooth 4.1 is de Flip in ieder geval voorbereid op de toekomst, terwijl een usb 3.1 type-c poort ervoor zorgt dat een usb-stick of –kabel altijd meteen past. Met drie usb-poorten, een micro-hdmi-poort en een sd-kaartlezer is de Asus ZenBook Flip UX360CA lekker compleet. Standaard wordt de laptop geleverd met luxe sleeve, een micro-hdmi-naar-hdmi-verloopstukje en een usb-naar-LAN-verloopje.

Prijs en beschikbaarheid

De ZenBook Flip is nu vooruit te bestellen en zal vanaf 10 juni te koop zijn bij verschillende partners, voor een adviesprijs van 999 euro. In eerste instantie is de UX360CA alleen verkrijgbaar in een grijze kleur. De UX360 zal op een later tijdstip in verschillende configuraties, met onder andere Core i-processoren, en in andere kleuren, beschikbaar worden.

  • Delen:
Asus ZenBook Flip (UX360CA en UX360UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.