Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus kondigt ook de Asus Transformer Mini aan

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2016, 11:23 CategorieWindows

Asus heeft naar de Transformer 3 en Transformer 3 Pro ook de Asus Transformer Mini aangekondigd. Dit is een Windows 10-tablet met een scherm van 10,1″ en gewicht van 530 gram. Het handzame apparaat beschikt over Windows 10 en een afneembaar toetsenbord, waardoor het gewicht wel ietwat toeneemt.

Dit is de Asus Transformer Mini

Asus heeft de Asus Transformer Mini aangekondigd. Dit is een tablet met een scherm van 10,1-inch, die 530 gram weegt. Wanneer je het afneembare toetsenbord aan de tablet vastklikt, dan weegt het geheel 790 gram. Het apparaat is voorzien van een usb-poort, een accu die elf uur meegaat, wifi en een scherm die is voorzien van de nieuwste technieken die de fabrikant ontworpen heeft. Aan de achterkant zit een geïntegreerde kickstand waarmee je de tablet bijna in elk gewenste hoek neerzet. De hoek kan maximaal op 170 graden worden gezet.

Naast Windows 10 biedt de Asus Transformer Mini ook een compleet Office-pakket aan, evenals ondersteuning voor Windows Hello. Er is namelijk ook een vingerafdrukscanner aanwezig. Met ZenSync kun je je notificaties van je smartphone ook op de tablet ontvangen en reageren op binnengekomen berichten. Ook is er de Asus Quick Launch, waarmee je snel toegang krijgt tot apps en functies, zonder lange laadtijden. Helaas heet de fabrikant niets laten weten over de specs van en de prijs en releasedatum voor het apparaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.