Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus onthult de 2-in-1-tablet Asus Transformer Book T101

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2016, 9:22 CategorieWindows

Asus heeft het next gen-model van de Asus Transformer Book aangekondigd tijdens een evenement in Frankrijk, genaamd de Asus Transformer Book T101. Onder de motorkap zit een Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail-processor met 2GB aan werkgeheugen.

Dit is de Asus Transformer Book T101

Asus heeft het next gen-model van de Asus Transformer Book aangekondigd tijdens een evenement in Frankrijk, genaamd de Asus Transformer Book T101. Onder de motorkap zit een Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail-processor met 2GB aan werkgeheugen. Consumenten krijgen straks de keuze uit een 64GB- of een 128GB-model en de kleuren grijs, blauw of roze. De 2-in-1-tablet beschikt over wifi, een usb 3.0-poort, een micro-hdmi-aansluiting en een micrso-sd-kaartsleuf. De aansluitingen zijn aan de linkerkant van het scherm te zien op de foto’s.

asus-transformer-t101-2

Hoe groot het scherm wordt, is momenteel nog niet bekend. Wel is bekend dat de display beschikt over 400 nit, in tegenstelling tot de T100 die over 300 nit beschikt. De hybride wordt geleverd met Windows 10 en een toetsenbord. Opvallend is dat de T101 slechts 2GB aan werkgeheugen heeft, terwijl de Transformer Book T100HA, vorig jaar uitgebracht, 4GB aan werkgeheugen heeft meegekregen. In vergelijking met het nieuwe model, heeft de T100HA wel een iets langzamere processor. Beide tablets zijn, verrassend genoeg, ook even duur.

Prijs en beschikbaarheid

Asus heeft tijdens dat Franse evenement laten weten dat de Asus Transformer Book T101 vanaf augustus verkrijgbaar is voor 299 euro.

  • Delen:
Asus Transformer Book T100HA
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.