Asus Zenbook Flip UX560 gelekt voor aankondiging

26 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
asus-zenbook-flip-ux560-lek-1-1

Asus wil mogelijk volgende week een nieuwe Zenbook Flip gaan presenteren, maar de convertible is al gelekt en heet Asus Zenbook Flip UX560. Net zoals de andere Zenbook Flip-modellen kun je het scherm van het apparaat helemaal naar achteren draaien zodat het een tablet wordt.

Dit is de Asus Zenbook Flip UX560

Volgende week vindt de Computex-beurs in Taipei plaats en Asus zal daar aanwezig zijn. Niet alleen zal het bedrijf daar mogelijk de nieuwe Asus Zenfone 3-modellen laten zien, ook maken we daar waarschijnlijk officieel kennis met de Asus Zenbook Flip UX560. Net zoals bij de andere Zenbook Flip-varianten het geval is, kun je het scherm van het apparaat helemaal naar achteren draaien, zodat de laptop verandert in een tablet. Of de afbeeldingen is te zien dat de nieuwe Zenbook Flip UX560 wordt voorzien van het OS Windows 10.

Ook zijn de specs van het apparaat al gelekt. De Asus Zenbook Flip UX560 krijgt onder de motorkap de Core i7-6500U-processor en 8GB aan werkgeheugen, maar mogelijk zal de fabrikant ook andere configuraties gaan aanbieden. Verder is er een 13,3″-scherm aanwezig, een 512GB ssd, usb-type-c, wifi, hdmi, 720p-webcam en widi. Ook zou er een 15″-variant moeten verschijnen, die mogelijk ook in verschillende configuraties te koop zal zijn. Onlangs maakte Asus wel bekend de Asus Zenbook Flip UX360 uit te brengen in Nederland.

Reacties (0)