Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenfone 3 gespot in de GFXBench

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2016, 9:48 CategorieAndroid

De onaangekondigde Asus Zenfone 3 is gespot in de GFXBench, waardoor we weten wat we op het gebied van specificaties mogen verwachten van de phablet. De verwachting is overigens dat er drie versies van de Zenfone 3 worden uitgebracht; nog twee naast deze reguliere variant.

Asus Zenfone 3 gespot in de GFXBench

Er zijn specs opgedoken van de Asus Zenfone 3 in de GFXBench. Door die benchmark weten we nu wat we mogen verwachten van de onaangekondigde phablet. De entry laat ons zien dat het apparaat wordt voorzien van een 5,5″-scherm en een full hd-resolutie. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 820-processor zitten, geklokt op 2,1GHz, samen met Adreno 530-gpu. Ook is er 4GB aan werkgeheugen aanwezig, met tot 128GB aan interne opslagruimte. Ook zijn er twee camera’s, van 21 en acht megapixel.

De verwachting is dat Asus meerdere modellen van de Zenfone 3 zal uitbrengen. Het gaat hier om het reguliere model, waar je de specs hierboven van vindt, een Max-versie (check die specs hier) en een Deluxe-variant, waar we nog weinig over weten. Op 30 mei is er wederom een nieuwe iteratie van de Computex-beurs in Taipei en verwacht wordt dat Asus daar de nieuwe Zenfone-modellen zal aankondigen. Over een prijs of beschikbaarheid van de Aus Zenfone 3 is momenteel nog niets bekend. Hopelijk weten we dat volgende week.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 (ZE552KL)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenFone 3 Max (ZC553KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.