Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Avondmodus en donker thema ‘mogelijk niet’ naar Android N

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2016, 9:06 CategorieAndroid

Google heeft aangegeven dat het nog niet zeker is dat we de avondmodus en het donkere thema gaan terugzien in de stabiele versie van Android N. Daarvoor zouden er momenteel nog te veel probleem bestaan die niet uit de software gehaald kunnen worden.

Geen avondmodus of donker thema voor Android N?

De Android-gerelateerde website Android Police heeft achterhaald dat Android N mogelijk toch niet wordt voorzien van de avondmodus en het donkere thema, twee features waar Android-gebruikers al jaren om vragen in de vanilleversie van het besturingssysteem. Er zouden momenteel nog te veel probleem bestaan om de functies te rechtvaardigen, problemen die niet voor de release van het nieuwe Android zouden kunnen worden opgelost. Google geeft dan ook aan dat het ‘hoogst onwaarschijnlijk’ is dat de features worden toegevoegd.

De zoekmachinegigant laat dus nog wat ruimte voor de mogelijkheid dat het wél gebeurt over – maar we zouden er geen vergif op innemen. De avondmodus en het donkere thema zijn al uit de derde previewbuild van Android N gehaald (technisch gezien dan, de features zijn nog wel te bereiken via het snelle menu), wat natuurlijk niets goeds voorspelt. Momenteel is het dus nog zo dat het beide kanten op kan gaan, maar wanneer Google zo vroeg van tevoren aangeeft dat iets waarschijnlijk niet gaat gebeuren, dan gebeurt het ook vaak niet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.