Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman is de inspiratie voor deze Samsung Galaxy S7 Edge

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2016, 9:56 CategorieAndroid

Samsung brengt een nieuwe versie van de Samsung Galaxy S7 edge op de markt, eentje die is geïnspireerd op één van de meest populaire superhelden: Batman. Dat doet de fabrikant er ere van het driejarig bestaan van de mobiele game Injustice: Gods Among Us.

Batman is de inspiratie voor deze Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung heeft een Samsung Galaxy S7 edge aangekondigd die is geïnspireerd op Batman. Het apparaat heeft de naam Galaxy S7 Edge Injustice Edition meegekregen en wordt uitgebracht ter ere van het driejarig bestaan van de mobiele versie van Injustice: Gods Among Us. Het toestel is volledig zwart gemaakt en heeft op de achterkant een gouden Batarang zitten (een populair wapen van de superheld gebruikt). Ook worden er enkele toffe accessoires meegeleverd in het uitgebreide pakket. Oh en er wordt een losse Batarang meegeleverd.

Zo krijg je er een hoesje bij die is gebaseerd op het pak van de Bat en zal Samsung er ook nog een Samsung Gear VR bij gooien. Ook dit apparaat is volledig zwart gemaakt. Helaas is het zo dat de beschikbaarheid van het pakket aanvankelijk erg beperkt is. In juni moet het pakket uitkomen in China, Singapore, Korea, Latijns-Amerika en Rusland. Binnenkort maakt Samsung bekend welke markten nog meer de speciale Galaxy S7 edge met Batman kunnen verwachten. Check ook de bovenstaande video die is uitgebracht.

samsung-galaxy-s7-edge-batman-1

samsung-galaxy-s7-edge-batman-2

samsung-galaxy-s7-edge-batman-3

samsung-galaxy-s7-edge-batman-4

samsung-galaxy-s7-edge-batman-5

samsung-galaxy-s7-edge-batman-6

samsung-galaxy-s7-edge-batman-7

samsung-galaxy-s7-edge-batman-8

samsung-galaxy-s7-edge-batman-9

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.